sep 082017
 

ALS EERSTE WENS IK NAMENS HET BESTUUR IEDEREEN VAN HARTE WELKOM WAARONDER OOK ONZE NIEUWE LEDEN. NA EEN GESLAAGD OPENINGSTOERNOOI MET EEN UITSTEKEND EN SMAKELIJK MAAR VOORAL EEN GEZELLIG SAMENZIJN BIJ DE BBQ. DIE GRATIS BESCHIKBAAR GESTELD WERD DOOR ONZE BOWLINGEIGENAAR DENNIS EN DE SALADES VAN ZIJN VRIENDIN PETRA ZIJN DE LEAGUES WEER BEGONNEN .

Bedankt hiervoor leden wat een opkomst en gezelligheid daar zijn we dan ook trots op als bestuur

Wij wensen iedereen een super gezellig, sportief en strijdvol seizoen toe.
Houd ook de website bij en het mededelingen bord daar hang ook al de inschrijflijst van
de Henk Verhoef Cup en kunt u zich al inschrijven daarvoor.

Helaas wil ik jullie mededelen dat ik per direct stopt met alle bestuurlijke zaken aangezien mijn gezondheid het niet meer toe laat.

Ik heb het als een eer gezien om voor jullie als voorzitter in het bestuur te hebben gezeten ik hoop dan ook dat er nieuwe bestuursleden zich melden bij het bestuur.

Iedereen bedankt.

Reginald van IJzendoorn

Sorry, the comment form is closed at this time.