jul 152020
 

Beste bowl(st)ers,

BINNENSPORT MAG WEER VAN START PER 1 JULI

Tijdens de persconferentie van 24 juni j.l. werd het zeker: per 1 juli mag er weer binnen worden gesport. Nog mooier: vanaf 1 september mogen we weer sporten zonder de 1,5 meter aan te moeten blijven houden tijdens het bowlen.

De 1,5 meter-regel blijft wel in het horeca-gedeelte van kracht, dus aan de bar en in het restaurant moeten we wel de 1,5 meter in acht nemen. Het klinkt onlogisch en misschien is dat ook wel zo, maar feit is, dat we het nieuwe seizoen mogen beginnen met een normale double- en singelleague, zonder bijzondere maatregelen.

 Wie nu wil trainen, of een balletje gooien voor de gezelligheid zal een baan moeten huren. Dit kan op maandag- en donderdagavond vanaf 19.00 uur tegen league-tarief. Dan zijn de banen geolied. Reserveren is nog steeds verplicht!

 

Seizoen 2020/2021 League-indeling

Zoals eerder in deze mail vermeld mogen we de league opstarten in het oude, vertrouwde format. 

Double en Single.

Uitgaande van deze wijzigingen in de RIVM richtlijnen, zetten we de alternatieve league-formats in de koelkast en starten de leagues “normaal” op.

We hopen spoedig alle inschrijvingen van de teams te ontvangen en mede de contributie te ontvangen voor 15 augustus. Als de contributie nog niet betaald is, als de league begint, bent u niet speelgerechtigd.

 

Mocht u onverhoopt besluiten uw lidmaatschap op te zeggen, wat wij natuurlijk niet hopen, neem dan contact op met onze ledenadministratie, Arno van Kalkeren.

De league begint weer op maandag 7 september. De zondag voorafgaand, 6 september, willen we u graag ontmoeten op ons openingstoernooi. Het openingstoernooi wordt aangeboden door het bowlinghuis.

De info hiervan komt op de site van de vereniging.

 

Graag tot ziens in ons gezellige bowlinghuis!

Het bestuur

Sorry, the comment form is closed at this time.