mrt 132020
 

Beste bowlers,

In het licht van de persconferentie van 12 maart en oproepen van GGD/RIVM, NOC*NSF, NBF en (lokale) overheid hebben wij gisteren na online overleg besloten om de huis-leagues tot en met 31 maart 2020 a.s. te annuleren.

Wij realiseren ons dat deze dit een flinke impact heeft op de leagues, maar gezien de ontstane situatie kunnen wij niet anders dan deze beslissing nemen. Deze beslissing wordt ook door de NBF geadviseerd en de NBF heeft gisteren ook alle evenementen tot en met 31 maart geannuleerd; dus geen NTL, geen Stedenontmoeting.

Wij houden het nieuws en de adviezen van GDD/RIVM en NOC*NSF dagelijks in de gaten, als er updates zijn, zullen wij die opnieuw via een email bij u melden.

Deze mail is naar alle leden van de BV Tiel gestuurd waarvan wij een email adres hebben; helaas is dat niet van iedereen. Graag uw teamgenoten informeren als u twijfelt of hij/zij dit bericht niet zou hebben ontvangen.

Ook de ALV die gepland staat voor 18 maart kan geen doorgang vinden.
Deze wordt vooruit geschoven naar een nader te bepalen datum.

Met vriendelijke Groet,

Het Bestuur

Sorry, the comment form is closed at this time.